Turistické informačné centrum.jpg
A fotó szerzője: shutterstock

Turisztikai információs központok

A turisztikai információs központok és irodák tájékoztatást nyújtanak a Gömör-Kishont (Gemer-Malohont) régióban található sport- és kulturális létesítményekről, rendezvényekről és kirándulási tanácsokról. Munkatársaik szívesen tájékoztatják Önt a régió szabadidős tevékenységeiről, szakképzett idegenvezetőkkel szervezett városnéző túrákat szerveznek, ingyenes promóciós anyagokat vagy kerékpáros térképeket biztosítanak.

Áttekintést nyújtunk a Gömör régióban található turisztikai információs irodákról. Tervezze meg egyedi nyaralását a segítségükkel!

Cyklopotulky ponad Hnúšťu

Turisztikai Információs Központ Nyustya

Turisztikai Információs Központ Nyustya

A Turisztikai Információs Központ a Jan Francisci Rimavský Művelődési Ház előcsarnokában található. A város és tágabb környéke könnyebb felfedezéséhez szezonális kerékpár- és elektromoskerékpár-kölcsönzést kínál. Nyáron Nyustya és a Murányi-fennsík Nemzeti Park között kerékpáros busz közlekedik.

TIC Revúca

Turisztikai Információs Központ Nagyrőce

Turisztikai Információs Központ Nagyrőce

A TIC Nagyrőce ingyenes tájékoztatást nyújt a városról és a régióról, kulturális, társadalmi és sporteseményekről. Szezonálisan az információs központ szolgáltatásai közé tartozik a Nemzetiségi Kávéház üzemeltetése.

Mestské turistické informačné centrum Tisovec

Városi Turisztikai Információs Központ Tiszolc

Városi Turisztikai Információs Központ Tiszolc

Itt értékes tippeket kaphat a környékbeli túrákhoz és kirándulásokhoz. A személyzet a szállás vagy az éttermek kiválasztásában is segít.

Informačné stredisko Muráň

Információs Központ Murányalja

Információs Központ Murányalja

Itt alapvető információkat kaphat a Murányi-fennsík Nemzeti Park természeti értékeiről, tippeket a kirándulásokhoz, valamint szuvenírként ajándéktárgyat, vagy vegyszermentes és biztonságos táplálékot a közeli fehérvizi ürgéknek.

TIC Rimavská Sobota

Turisztikai Információs Központ Rimaszombat

Turisztikai Információs Központ Rimaszombat

A Turisztikai Információs Központ feltérképezi a turisztikai attrakciókat, termékeket és eseményeket, majd ezeket az információkat a város polgárai és látogatói rendelkezésére bocsátja.

TIK Rožňava

Turisztikai Információs Iroda Rozsnyó

Turisztikai Információs Iroda Rozsnyó

A rozsnyói Turisztikai Információs Iroda tájékoztatást nyújt a látogatóknak a régióról, a turizmusról, valamint lehetőséget biztosít a tér meghatározó elemének - a Városi toronynak - a megtekintésére és még sok másra.