GASTROlove Gemer aj tento rok!
Pripravte sa na ďalší ročník (ne)konferencie GASTROlove Gemer, ktorú opäť organizujeme spolu s tímom Kávičkári.sk! Tento rok sa vidíme 23. októbra 2025, opäť na Salaši Zbojská, kde vás čaká deň plný inšpirácie, užitočných rád a nových kontaktov.
Na jednom mieste sa stretnú odborníci z gastronómie, marketingu, manažmentu, brandingu a business developmentu, aby sa podelili o svoje skúsenosti a praktické tipy. GASTROlove Gemer prepája ľudí z rôznych kútov Slovenska, podporuje spoluprácu a pomáha rozvíjať regionálny cestovný ruch a gastronómiu. (Ne)konferencia nezabúda ani na regionálnych producentov so značkou Regionálny produkt Gemer-Malohont, ktorí tu nachádzajú priestor na networking, výmenu skúseností a novú inšpiráciu pre svoje podnikanie. A keďže ide o konferenciu o gastronómii, nebude chýbať to najlepšie – ochutnávky výnimočného jedla a skvelá káva!
GASTROlove Gemer tak aj tento rok bude ďalej slúžiť ako dôležitá platforma na prepájanie, vzdelávanie a podporu podnikania v gastronómii a cestovnom ruchu.
Program:
Lepšie služby v regiónoch
8.30 - 9.00 Registrácia
9.15 - 9.45 Inšpiratívne príbehy (Reny’s Coffee&Brunch , PADMÉ Roastery)
9.45 - 10.15 Ako priniesť svetové ocenenia do Lučenca (Lukáš Heuser, Origin)
10.15 - 10.30 Coffee break
10.30 - 11.00 Stará tržnica - cesta k "chutnému" a živému verejnému priestoru (Vladimír Kováč, Stará tržnica Banská Bystrica)
11.00 - 11.30 Druhé najlepšie Vianoce (Jana Tichá Janulíková, TIC Brno)
11.30 - 12.00 Tradičné a pritom inovatívne regionálne produkty (OVOCOVO, Rejdovka)
12.00 - 13.00 Obed
Gastro
13.00 - 13.30 Ako oslovovať mladú generáciu (Lukáš Špilák, Šimák Zámok Pezinok)
13.30 - 14.00 Ako preniesť svetové gastro na Slovensko (Monika Pekarčíková)
14.00 - 14.45 Od michelinských reštaurácii po závodné kuchyne (Kema SK)
14.45 - 15.00 Coffee break
Marketing
15.00 - 15.15 Ako vyzerá práca influencerky (Klaudia Brnčíková - Xoxaxik)
15.15 - 16.00 Umelá inteligencia v marketingu (Imrich Kovaľ)
Naštartujte spolu s nami nové nápady, ktoré rozvíjajú chuť Gemera.
(Ne)konferencia je určená odbornej verejnosti s nutnosťou rezervovať si miesto vopred - prosíme o potvrdenie účasti do 21. októbra 2025 prostredníctvom krátkeho formulára: https://forms.gle/KeuuUaWsVG6NrJgk6
Účastnícky poplatok 19 eur
Kategórie: #Kultúra