Wellness&Spa pod Maginhradom
Forrás: Wellness pod Maginhradom

Wellness & Spa Maginhrad alatt

Felejtsd el a mindennapi gondokat, és oldd meg a stresszt a modernben Wellness Maginhrad alatt Bakostörék (Veľké Teriakovce) faluban, mindössze 8 km-re Rimaszombat (Rimavská Sobota) városától.

Ebben a fagyos időben kényeztesd magad a helyi szaunafaluban egy finn, bio-, infra-, gőzfüves vagy sós szaunával.
Serkenti immunrendszerét és vérkeringését a Kneipp-útnak köszönhetően, amely a hideg és meleg víz hatásának váltakozásának elvén alapul.
Mint minden jó szaunavilágban, itt is van hűsítő medence, egy vödör hideg víz, jég pikkely és trópusi eső.

A mitikus Maginhrad-hegyre néző tepidáriumban fűtött napozóágyak és puha nyugágyak remek kikapcsolódást biztosítanak a szauna után. Kényeztetheti magát többféle masszázzsal, bankós, gúnyos vagy tőzeges pakolásokkal is.

A SPA részlegben nem úszómedence található vízkifolyóval, hidromasszázs fúvókákkal és enyhe buborékmasszázs padokkal.
Közvetlenül a pezsgőfürdőből élvezheti a környező természet által kínált gyönyörű tájat.

És mi van az ágaiddal? Ne aggódj, ők sem merülnek feledésbe!
34 fokos vízhőmérsékletű gyermekmedence és minősített attrakciók, mint pl. a papucs, a birka és a vízigomba sok kis szívecskét megtetszik és mosolyt varázsol az arcára.

A Wellness & Spa pod Maginhradom mindent kínál, amit egy prémium wellnesstől elvár. Ráadásul egy kicsit hangulatosabb és barátságosabb, mint bárhol máshol.

Természetesen a hasát is kényeztetheti.
A kóstoló csésze a regionális konyhát és a hegyi specialitásokat örvendezteti meg a szomszédos kunyhó pod Maginhradomban.

Gyerekek és felnőttek imádni fogják a helyi kutyákat, juhokat, szamarakat, vagy a kunyhó karámban legelésző külföldi emu-kat vagy alpakákat.

Lehet, hogy nem is akar hazamenni.
De mindegy, épp ellenkezőleg!
Szívesen elszállásolják Önt ízlése szerint, akár a kunyhó standard szobáiban, akár a Shepherdsben – két különálló épületben, melyeket a hagyományos bácsovi stílus ihletett a népi építészet elemeit használva.

Kapcsolat
Hlavná 231, Veľké Teriakovce