Mestská hra Hviezdojed v Revúcej
A fotó szerzője: Archív región Gemer

Hviezdojed- Revúca város legcsodálatosabb játéka

Revúca város legcsodálatosabb játéka mobiltelefonnal a kézben és ajándékkal a végén.

A mese egy tolvajról szól - egy varázslóról, aki ellopta az ég összes csillagát, és így sötétbe burkolta az Üvöltőt. A játék Revúca városának különböző helyszínein játszódik, ahol a gyerekek mobiltelefon és internet segítségével merülnek el a csillagfaló történetében.

Látogassa meg Gustav Reuss 6 szobrát Dobšinský történeteiből és tudományos-fantasztikus regényeiből. Gyűjts talizmánokat, és győzd le a varázslót, aki ellopta az összes csillagot az égről. Nem fog hiányozni a jutalom.

Mi kell a játékhoz?

  • Feltöltött mobiltelefon
  • Internet kapcsolat
  • Kényelmes cipő
  • 55 perc az idő

A játékhoz nem kell letölteni semmilyen alkalmazást, a sztori online fut, csak nyomd meg a JÁTÉK INDÍTÁSA gombot, hallgasd meg a mese bemutatását és indulj el Revúcén a kiindulóponthoz - a Turisztikai Információs Központba. Egy mesebeli hang kalauzolja el Önt egy izgalmas utazásra Dobšinský világában.

Bár a darabot két szerző világa ihlette, sem Dobšinský, sem Reuss nem játssza a főszerepet a Hviezdojedában. A főszereplők gyerekek, akik fantáziájuknak köszönhetően új történetet alkotnak.

A teljes játék elejétől a végéig körülbelül 55 percet vesz igénybe, 26 feladatot tartalmaz, és 3 éves kortól végezhetik el a gyerekek.

Egy érdekes cselekmény változatos feladatpalettával, meseillusztrációkkal és egy lebilincselő kísérőszóval kétségtelenül a mese történetébe vonz be, amelyben lehetőséged lesz megmenteni Ordítót a sötétségtől, visszaadni az összes ellopott csillagot. vissza az égbe, és kap jutalmat.

Az interaktív városi játék elérhető a https://www.hviezdojed.sk/#/ weboldalon. Javasoljuk, hogy a TIC Revúca nyitvatartási idejében, a nyári szezonban naponta 8:00-12:00 és órától játsszák. 13:00 - 18:00: 00.

Kapcsolat