Zbojnícka strela
Forrás: Archív regiónu Gemer

Zbojnicka stela után Gemer

A nyári szezonra valami egészen különlegeset készítettünk számotokra - kirándulásokat a történelmi Zbojnícká strela kisbusszal a Gömöri mentén ! Hagyja magát elragadtatni e csodálatos régió történelmével és kultúrájával a Salaš Zbojskából induló történelmi kisbuszunk segítségével.

Három tematikus változat közül lehet választani különböző időpontokban, ahol minden látogató talál magának valót.

Az útvonalak élmény formájában gazdagodnak, akár magától a Zbojnícká strelán való utazástól, de kulturális és történelmi tartalmak formájában is, amelyeket az egyes megállók a kilátók során kínálnak.

A kirándulások során felejthetetlen élmények várnak rád, mint a finom muráni zsemle vagy gömöri golyó kóstolása, cuki ürgék etetése, a jelšavai Coburg kastély megismerése, Veľká luka, bányászati ​​munkák Rákoská Baniban, Sirkben, Železníkben vagy az Ochtinská aragonit barlang megcsodálása, amely az UNESCO világörökség címével büszkélkedhet. Ezen kívül egy interaktív városi játékban is részt vehetsz Revúcán, amely végigkalauzol a történelmen, és az egész család számára szórakozást és érdekes jutalmat kínál. Hagyja magát meglepni.

Ennek az élménynek az ára magában foglalja a Bandit Bullet lovaglását, az útvonal érdekes megállóit és a lehetőséget, hogy szép emlékeket alkossanak.

Lépj be a Bandit Missile-be, és élvezd a Gemeriben elrejtett kincseket.

! A Gömöri 2024 utáni Zbojnícká strela indulási időpontjairól hamarosan tájékoztatunk benneteket!

Kapcsolat

Kategórie: #Természet